k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


Follow us

instagram

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer wat.

Search

– Fashion & Lifestyle –

Over ‘t blauwe huys

’t blauwe Huys is jouw nieuwe concept store in de Haagse Bomenbuurt, gericht op personal styling. Loop onze winkel binnen aan de Fahrenheitstraat 632 en ontdek de stijl van eigenaar Wouter Vroomans.

Wouters ’t blauwe Huys staat voor kwalitatieve, eerlijk geproduceerde jeans, maar ook voor piekfijne bovenkleding en stijlvolle sieraden. Alles voor jouw persoonlijke styling.

Daar stopt het echter niet. De hand van Wouter zie je ook terugkomen in onze steeds wisselende selectie van exotische planten, authentieke wandmeubelen en handgemaakte accessoires. Zo tover je ook je woonkamer om tot een stijlvol geheel. We denken daarvoor graag met je mee.

– Stylist en eigenaar –

Over Wouter

Wouter Vroomans heeft veel ervaring op het gebied van personal styling. Jarenlang was hij manager van een goedlopende Haagse kledingwinkel, waar hij op dagelijkse basis een grote groep vaste klanten voorzag van advies.

Met ’t blauwe Huys gaat zijn droom pas echt in vervulling: een eigen concept store met niet alleen ruimte voor kleding, maar ook voor zijn andere passies: planten, houten meubelen en mooie accessoires voor een stijlvolle woonkamer.

Hij gelooft er heilig in dat de juiste kleding en accessoires het beste in je naar boven halen.

‘Met persoonlijk stylingadvies zorg ik ervoor dat onze klanten zelfverzekerder naar buiten gaan dan dat ze kwamen. Daar doe ik het voor.’

Fahrenheitstraat 632, Den Haag

Volg ons op Instagram

You don't have permission to register